<h2>Τζάμια | Κρύσταλλα | Καθρέπτες</h2><p>Κουτρούλης Κωνσταντίνος</p> <h2>Τζάμια | Κρύσταλλα | Καθρέπτες</h2><p>Κουτρούλης Κωνσταντίνος</p>
Previous Next
Μπάνιο

Καθρέπτες & Νιπτήρες Μπάνιου
 
Δώστε μια μοντέρνα άποψη στο χώρο σας με επιτοίχιους καθρέπτες μπάνιου συνδυάζοντας κρυφό φωτισμό. Αναδείξτε τα έπιπλα τοποθετώντας γυάλινη επιφάνεια στο νιπτήρα, καθώς και στα ντουλάπια του μπάνιου σας. Τα κρύσταλλα μπάνιου βγαίνουν σε διάφορα χρώματα ενώ μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας κρύσταλλο με το σχέδιο της επιθυμία σας.
 
Ντουζιέρες με Τζάμι & Καμπίνες Μπάνιου
 
Αναδείξτε το χώρο του Μπάνιου σας δίνοντας λάμψη & μοντέρνα αισθητική με Γυάλινες Ντουζιέρες & Καμπίνες Μπάνιου. Επωφεληθείτε εξοικονομώντας χώρο και εντυπωσιάστε με το κομψό Design.
 
Επιλέξτε Ντουζιέρες με Τζάμι ανοιγόμενες, συρόμενες ή την πρωτοποριακή κατασκευή ανοιγοσυρόμενων ανάλογα με το χώρο και τις απαιτήσεις σας. Η εταιρεία Κουτρούλης Κωνσταντίνος εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση τους & σας εγγυάται πλήρη λειτουργικότητα και άνεση.
 
Τα ειδικά αυτοκαθαριζόμενα Τζάμια που χρησιμοποιούμε αποτρέπουν τη δημιουργία αλάτων, το νερό γλιστρά πάνω στο τζάμι χωρίς να αφήνει θαμπάδες και διατηρεί την υψηλή διαφάνεια και τις ιδιότητές του σε βάθος χρόνου.
 
Οι Ντουζιέρες με Τζάμι παρέχονται σε διάφορα σχέδια και οι γυάλινες επιφάνειες της ντουζιέρας προσαρμόζονται στην προτίμησή σας. Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις κατασκευές μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για περισσότερες πληροφορίες.